https://www.ubm.nl/uploads/puzzle-pieces-with-faces_1_20161211_173459.jpg
https://www.ubm.nl/uploads/puzzepeoplemirror_1_20161211_165510.jpg
people-puzzle
people-puzzle
Meer zekerheid en toch fexibel
Meer zekerheid en toch fexibel

Meer zekerheid en toch flexibel

De flexibele werknemer wordt steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties in onze on-demand wereld. Kennis en ervaring kunnen duur zijn om vast in huis te hebben en om toch te blijven groeien en gebruik te kunnen maken van frisse idee├źn, biedt detachering via UBM de oplossing. Wij vinden en detacheren al sinds 1988 geschikte mensen voor iedere klus.

Voordelen van UBM

Naast het feit dat wij voor u al de juiste mensen hebben geselecteerd van MBO/MTS niveau tot HBO/HTS niveau, nemen wij ook de risico's op ons. Wanneer u kiest voor detacheren via UBM, dan treden wij op als werkgever en zodoende zijn wij bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het doorbetalen tijdens ziekte.

Tot 5,5 jaar flexibel

Een ander groot voordeel van zaken doen met UBM is dat u bij ons de mogelijkheid heeft om tot 5,5 jaar flexibel personeel in te huren in plaats van de voor u geldende regel van drie contracten over een periode van twee jaar. Ook de transactievergoedingen en overige verplichtingen worden door UBM voldaan.

Kwaliteit gegarandeerd

Al sinds 1988 is UBM actief op de arbeidsmarkt en in die tijd hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan 5000 geschikte kandidaten in onder andere de techniek, de bouw, Horeca, (petro) chemie, detailhandel, productie en logistiek. Ons personeel is daarnaast professioneel opgeleid zodat zij u kundig en snel van dienst kunnen zijn. U heeft daarnaast altijd een vast contactpersoon binnen UBM.

24/7 bereikbaar

Op zoek naar een kwalitatieve versterking? Vervanging nodig tijdens ziekte of zwangerschapverlof? Maakt u zich geen zorgen. Bij UBM kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week terecht voor (vervangend) personeel. Hiervoor kunt u, ook buiten kantooruren om, contact opnemen met ons via ons mobiele nummer: 06 18 48 38 24.

ONZE DIENSTEN

Sterk in werk