https://www.ubm.nl/uploads/outsourcing-services_1_20161118_113447.jpg
https://www.ubm.nl/uploads/ubm_1_20160810_153259.jpg
https://www.ubm.nl/uploads/petrochemische-industrie_1_20160713_093637.jpg

De diensten van UBM

Zorgenvrij zaken doen is het mooiste dat er is, maar het wordt u als ondernemer niet gemakkelijk gemaakt. Om u hierin te ondersteunen en zoveel mogelijk te ontzorgen is UBM personeelsdiensten u graag van dienst op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detachering of payrolling. UBM staat bekend als een betrouwbare organisatie met gekwalificeerd personeel van MBO/MTS niveau tot HBO/HTS niveau.

Dus bent u op zoek naar flexibel en/of vast personeel voor de korte of de lange termijn? Of vindt u het een te groot risico om de betrokkene zelf in dienst te nemen of vindt u de bijkomende administratieve rompslomp zonde van uw tijd? Neem dan contact op of kijk op onze website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.


DE VOORDELEN

Geen werkgeversrisico's

UBM wordt de werkgever en neemt de risico's op zich. Denk bijvoorbeeld aan doorbetaling bij ziekte.

5,5 jaar flexibel inhuren zonder verplichtingen.

U heeft de mogelijkheid tot 5,5 jaar flexibel personeel in te huren in plaats van de voor u geldende regel van drie contracten over een periode van twee jaar. Verder worden transitievergoedingen en overige verplichtingen door UBM voldaan.

Geen wervingskosten

UBM selecteert en screent personeel zorgvuldig. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de sollicitatieprocedures en de kwaliteit van de mensen. Verder scheelt het u tijd en bespaart het u kosten omdat u gelijk kunt schakelen met goed en geschikt personeel.

Geen administratieve rompslomp

UBM verzorgt de complete administratieve afhandeling van o.a. de volgende zaken: loonbelastingverklaringen, salarisbetalingen, fiscalejaaropgaven en het afhandelen van de juiste documenten volgens de huidigewet- en regelgeving.

UBM ontzorgt u van proeftijd en aanzegtermijn verplichtingen

U heeft geen verplichtingen omtrent een proeftijd en/of aanzegtermijn. UBM Personeelsdiensten ontzorgt u hierin.


KWALITEIT GEGARANDEERD

UBM is sinds 1988 actief op de arbeidsmarkt heeft sindsdien een kandidatenbestand van meer dan 5000 kandidaten opgebouwd in onder andere techniek, de bouw, horeca, zorg, schoonmaak en administratieve functies. De vaste medewerkers van UBM zijn daarnaast zorgvuldig opgeleid om u kundig en snel van dienst te zijn. Daarnaast heeft U altijd een vast contactpersoon binnen UBM.

24/7 BEREIKBAAR

Bij UBM kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week terecht voor (vervangend) personeel. Hiervoor kunt u, ook buiten kantooruren om, contact opnemen met ons via ons mobiele nummer: 06 18 48 38 24.

ONZE DIENSTEN

Sterk in werk

CONTACT

Snel en persoonlijk

Neem contact met ons op: 088 070 5190, stuur een email of vul het contactformulier in.

Wil je reageren op een vacature? Op de specifieke vacaturepagina is een uitgebreid contactformulier opgenomen.

Uitzend Bureau Multiservice
Spacelab 51
3824 MR Amersfoort4201 GA Gorinchem

088 070 5190
inf@ubm.nl

NIEUWSBRIEF

Ontvang het laatste nieuws

*
*