https://www.ubm.nl/uploads/puzzle-pieces-with-faces_1_20161211_173701.jpg
uw personeel onze zorg
uw personeel onze zorg
Wel de lusten, niet de lasten
Wel de lusten, niet de lasten
https://www.ubm.nl/uploads/ubm_1_20161111_082129.jpg
https://www.ubm.nl/uploads/petrochemische-industrie_1_20161111_082129.jpg

Nooit meer administratieve rompslomp

Wilt u wel zelf werven en selecteren, maar de bijbehorende administratieve en juridische verplichtingen uit handen geven? Kies dan voor payrolling via UBM.

Voordelen van UBM

Goed personeel vinden is waar wij goed in zijn, maar wij snappen het volledig als u liever zelf de touwtjes in handen houdt. Wellicht heeft u zelf al een geschikte kandidaat op het oog of vindt u het niet erg om even rond te kijken. Wat de reden ook is, UBM ontzorgt u volledig door te zorgen voor de complete administratieve afhandeling van onder andere de volgende zaken: loonbelastingverklaringen, salarisbetalingen, fiscale jaaropgaven en het afhandelen van de juiste documenten volgens de huidige wet- en regelgeving.

Kwaliteit gegarandeerd

Al sinds 1988 is UBM actief op de arbeidsmarkt en sindsdien hebben wij een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van payrolling, detacheren, uitzenden en werving en selectie. Ons personeel is professioneel opgeleid zodat zij u kundig en snel van dienst kunnen zijn. U heeft daarnaast altijd een vast contactpersoon binnen UBM.

24/7 bereikbaar

Heeft u vragen over payrolling via UBM? Het naadje van de kous weten op het gebied van verantwoordelijk omtrent payrolling? Maakt u zich geen zorgen. Bij UBM kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week terecht voor informatie en advies. Hiervoor kunt u, ook buiten kantooruren om, contact opnemen met ons via ons mobiele nummer: 06 18 48 38 24.

ONZE DIENSTEN

Sterk in werk