https://www.ubm.nl/uploads/puzzle-pieces-with-faces_1_20161211_173604.jpg
Voor de perfecte match
Voor de perfecte match
Zendelingen van de arbeidsmarkt
Zendelingen van de arbeidsmarkt
https://www.ubm.nl/uploads/ubm_1_20161111_082027.jpg
https://www.ubm.nl/uploads/petrochemische-industrie_1_20161111_082027.jpg

De perfecte oplossing voor de korte termijn

In een wereld die steeds flexibeler wordt en een economie die 24 uur per dag door blijft draaien, is uitzendwerk een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Met de juiste uitzendkrachten kunt u namelijk snel en makkelijk anticiperen op onverwachte veranderingen in de werkdruk. Bij UBM hebben wij het vinden van de juiste mensen al sinds 1988 tot ons specialisme gemaakt.

Voordelen van UBM

Naast het feit dat wij voor u al de juiste mensen hebben geselecteerd van MBO/MTS niveau tot HBO/HTS niveau, nemen wij ook de risico's op ons. Wanneer u via UBM uitzendkrachten inhuurt, treden wij op als werkgever en zodoende zijn wij bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het doorbetalen tijdens ziekte.

Tot 5,5 jaar flexibel

Een ander groot voordeel van zaken doen met UBM is dat u bij ons de mogelijkheid heeft om tot 5,5 jaar flexibel personeel in te huren in plaats van de voor u geldende regel van drie contracten over een periode van twee jaar. Ook de transactievergoedingen en overige verplichtingen worden door UBM voldaan.

Kwaliteit gegarandeerd

Al sinds 1988 is UBM actief op de arbeidsmarkt en in die tijd hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan 5000 geschikte kandidaten in onder andere de techniek, de bouw, Horeca, (petro) chemie, detailhandel, productie en logistiek. Ons personeel is daarnaast professioneel opgeleid zodat zij u kundig en snel van dienst kunnen zijn. U heeft daarnaast altijd een vast contactpersoon binnen UBM.

24/7 bereikbaar

Onverwachte verschuivingen in de werkdruk? Calamiteiten op de werkvloer? Maakt u zich geen zorgen. Bij UBM kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week terecht voor (vervangend) personeel. Hiervoor kunt u, ook buiten kantooruren om, contact opnemen met ons via ons mobiele nummer: 06 18 48 38 24.

ONZE DIENSTEN

Sterk in werk